Hem Kontakt
Kontakt

Nätverket för Torslandasframtid är måna om en dialog med alla torslandabor.

Välkommen att kontakta de politiker som skrivit under ansökan, alternativt nätverket på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den . Vi värdesätter all kontakt, så hör av dig!

Vill du fråga nätverket något inför ditt ställningstagande, är du välkommen att kontakta oss på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den .

Lokalpolitiker

Lennart Bjärknemyr

Dan Pettersson, som är en av de lokalpolitiker som skrivit under ansökan till regeringen når du på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den .

Du når även Dan på 031- 56 11 97.

Lennart Bjarknemyr, även han en undertecknande lokalpolitiker, når du på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den .

Ickepolitiska nätverkare


Johan Grundén, mångårig företrädare för nätverket når du på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den Julia Sjöstrom, även hon mångårig nätverkare med skolan som specialitet når du på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den .

 

Frågor och kommentarer angående webplatsen skickar du till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den .

 

Om du som vi tror starkt på Torslanda kommun, är du välkommen i gemenskapen,
hör av dig till oss så berättar vi hur vi kan hjälpas åt! Maila oss på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den så hörs vi!